Geniet van een heerlijk verjaardagsfeest

Vredezaal - Everberg - Verjaardagsfeesten

Is het binnenkort weer de grote dag en wenst u uw verjaardagsfeest in Everberg te vieren? Dan stelt zaakvoerder Johan graag de deuren van feestzaal de Vredezaal voor u open! In een sfeervol karakter is dit de ideale manier om samen met vrienden en familie feest te vieren.

Een nieuw levensjaar in stijl

Bij de Vredezaal vindt u alle elementen om uw nieuwe levensjaar in alle vreugde aan te vatten. Wat is er immers aangenamer om dit te starten met een lekker etentje in een sfeervol kader? Bij de Vredezaal kunt u kiezen uit een grote of een van de twee kleinere zalen en hebt u een grote tuin ter beschikking, inclusief springkasteel en trampoline. Uw gasten kunnen hun auto naast de feestzaal zelf kwijt op onze grote parking.

Een waaier aan culinaire mogelijkheden

Bij de Vredezaal passen we onze menu voor uw verjaardagsfeest aan naar uw specifieke wensen. Wilt u een klassiek buffet of een diner met meerdere gangen, een walking dinner of een heerlijk aanbod aan desserten? U hoeft het maar te vragen, wij zorgen ervoor dat wij binnen uw budget iets passends vinden.

Neem contact op

Is het binnenkort uw verjaardag en bent u nog op zoek naar een geschikte locatie? Aarzel dan niet langer en neem nu meteen even vrijblijvend contact op met feestzaal de Vredezaal in Everberg.