Personeelsfeesten om niet te vergeten

Vredezaal - Everberg - Personeelfeesten

Feestzaal de Vredezaal is de gedroomde locatie voor personeelsfeesten in Everberg, nabij Kortenberg in Vlaams-Brabant. Een personeelsfeest is de ideale manier om uw collega’s te leren kennen in een informeel kader. Bovendien versterkt u op die manier de groepssfeer op het werk!

Onze formules voor uw personeelsfeest

Samen genieten van heerlijk eten, dat zorgt ongetwijfeld voor een gevoel van verbondenheid bij uw personeel. Maar feestzaal de Vredezaal doet meer dan enkel culinair verwennen. Wij beschikken over meerdere formules voor bedrijven, zoals bijvoorbeeld een afterparty om de dansbenen los te zwieren of een spectaculaire attractie waarover uw personeel nog lang zal spreken.

Uw personeelsfeest praktisch

Zowel grote als kleine bedrijven kunnen bij de Vredezaal terecht. Wij beschikken immers zowel over een grote feestzaal als enkele kleinere feestzalen, naargelang uw behoefte. Bij mooi weer mag u gebruikmaken van onze zonnige tuin en met de 70 parkeerplaatsen op onze aangrenzende parking, hoeft u niet te vrezen voor de bereikbaarheid van uw personeelsfeest.

Neem contact op

Had u nog geen concrete plannen voor een personeelsfeest dit jaar of wilt u het eens anders aanpakken dan de voorgaande jaren? Aarzel dan niet langer en contacteer de Vredezaal in Everberg dan even vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak om de locatie te bezichtigen.