De Vredezaal in Everberg is de ideale feestzaal voor al uw evenementen

De Vredezaal is sinds jaar en dag een populaire feestzaal in Everberg voor al uw evenementen. Als zaakvoerder heet Johan u van harte welkom op deze sfeervolle locatie in Vlaams-Brabant, nabij Kortenberg, die hij 10 jaar geleden overnam van zijn vader Roger.

Een zaal voor al uw feesten

Geeft u binnenkort een feest en bent u nog op zoek naar de geschikte locatie? Overweeg dan zeker eens de Vredezaal in Everberg. Hier bent u voor iedere gelegenheid aan het juiste adres. Een huwelijk, doopfeesten of een communie, een jubileum, verjaardagsfeest of zelfs personeelsfeesten? Het is allemaal mogelijk.

Steeds stemmen wij alles af op wat u te vieren hebt. Dankzij ons multifunctioneel concept hebt u telkens de keuze uit één grote zaal of een van de twee kleinere zalen. Zo creëert u telkens de geschikte sfeer voor uw gezelschap!

Praktische info over de Vredezaal

Bij de Vredezaal is de bereikbaarheid geen punt. Een ruime parking voor maar liefst 70 wagens zorgt ervoor dat al uw gasten eenvoudig op de feestzaal geraken. Daarnaast beschikt de Vredezaal over een ruime tuin achter het gebouw, waarin de jongsten zich kunnen amuseren op de trampoline en de speeltuin.

Tijdens de communiemaanden, waarin we steeds meer kinderen verwachten, zorgen we voor nog wat extraatjes. Ook het menu kan volledig op maat van uw gasten opgemaakt worden. In samenspraak met u zorgen we bij de Vredezaal steeds voor een menu in functie van de feestgelegenheid, uw gasten en uw wensen.

Neem contact op

Wenst u verdere informatie over onze feestzalen of wenst u reeds een zaal te reserveren bij ons in Everberg voor uw volgende feest? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met de Vredezaal, we helpen u dan spoedig verder.

Vredezaal - Everberg

Ontdek
onze zaak

De Vredezaal is de ideale feestzaal voor iedere gelegenheid. Bekijk hier enkele sfeerbeelden van onze zaal.