Jubileumfeest in stijl

Vredezaal - Everberg - Jubileum

Organiseert u binnenkort een jubileumfeest in Everberg of ruimere omgeving? Dan is de locatie hiervoor uiteraard essentieel. De Vredezaal biedt zowel aan grote of kleinere groepen een unieke feestzaal aan. In combinatie met onze mooie tuin is dit de ideale locatie voor het vieren van een jubileum!

Een jubileum in stijl

Er kunnen tal van redenen zijn om een jubileum te vieren: een huwelijksverjaardag of het einde van een loopbaan bijvoorbeeld. Maar de constante is dat u steeds heel wat waarde hecht aan deze dag en dat u deze zo memorabel mogelijk wilt laten verlopen. Bij de Vredezaal in Everberg zorgen we er steeds voor dat u het jubileum in stijl kunt vieren.

Haal herinneringen op in een sfeervol kader

Bij een jubileumfeest sluit u een belangrijke periode in uw leven af of viert u een belangrijke datum. Het spreekt dus voor zich dat er op deze dag heel wat herinneringen op te halen zijn. Wij zorgen voor het gepaste etentje hiervoor. Een klassiek banket, een themafeest of een brunchmaaltijd, wij zorgen er met een heerlijke maaltijd sowieso voor dat uw gasten in opperbeste stemming verkeren.

Neem contact op

Hebt u speciale wensen voor het vieren van uw jubileum of wilt u een datum vastleggen? Neem dan even contact op met de Vredezaal, dan bespreken we alles even.