Vier uw huwelijk in feestzaal de Vredezaal

Vredezaal - Everberg - Huwelijk

Zoekt u voor uw huwelijk een feestzaal in Everberg? Dan is de Vredezaal exact wat u nodig hebt! Zaakvoerder Johan zorgt ervoor dat de mooiste dag van jullie leven vlekkeloos zal verlopen. Bij ons krijgt u het trouwfeest van uw dromen!

Zaal voor uw trouwfeest

Bij een huwelijksfeest komt heel wat kijken. De plaatsing van de gasten, de inkleding van de tafels, de menukaarten, … Bij de Vredezaal willen we al dit werk met plezier uit uw handen nemen, zodat u zorgeloos alleen nog maar oog hoeft te hebben voor elkaar en uw gasten. Onze professionele aanpak bezorgt u ongetwijfeld een onvergetelijke dag.

Verloop van uw huwelijksfeest

Bij de Vredezaal zorgen wij voor een heerlijk menu, waarin u als bruidspaar uiteraard de nodige inspraak in heeft. Ons attent personeel zorgt ervoor dat uw gasten niets tekort hebben. Zo geniet iedereen van jullie huwelijksdag! Wenst u de tafels in te kleden met verse bloemen en sfeervol kaarslicht? U zegt het maar, dan zorgen wij ervoor!

Neem contact op

Wenst u verdere informatie te verkrijgen in verband met uw huwelijk in onze feestzaal? Wenst u een reservatie te maken of wilt u de feestzaal toch liever eens komen bekijken bij ons in Everberg? Neem dan contact op met de Vredezaal en dan maken we vrijblijvend enkele afspraken met u om van uw trouwdag een feest uit de duizend te maken.