De ideale locatie voor alle doopfeesten

Vredezaal - Everberg - Doopfeesten

Doopfeesten in Everberg, nabij Kortenberg, daarvoor is feestzaal de Vredezaal de ideale locatie! Een doopviering is de ideale gelegenheid om naaste vrienden en familie samen te brengen. Onze feestzaal beschikt over voldoende plaats om al uw gasten comfortabel te verzamelen. Kies uit één grote feestzaal of voor een van de twee kleinere zaaltjes.

Geniet met smaak van het doopfeest

Voor alle doopfeesten zorgen we bij de Vredezaal voor een heerlijk diner. U wilt uw gasten immers niet met een lege maag naar huis sturen na de doopplechtigheid. Als trotse ouders kunt u op deze dag genieten van het samenzijn met vrienden en familie. Het diner sluiten we graag af met een royaal dessertenbuffet. Zo is er voor ieder van uw gasten wel iets naar wens bij!

Ook voor de jongsten is het feest

Natuurlijk hopen we samen met u op mooi weer voor uw doopfeest. In dat geval kunt u samen met uw gezelschap genieten van de zonnige tuin van de Vredezaal. Hierin is zoveel ruimte dat er zelfs een springkasteel en trampoline in passen. Zo is uw doopfeest ook voor de jongste genodigden een waar feest! Laat het weer het niet toe om buiten te spelen? Dan richten we binnen een knusse kinderhoek in. Zo wordt het een feest waar iedereen iets aan heeft, ook de jongsten!

Neem contact op

Wenst u uw doopfeest bij ons in Everberg te organiseren, wilt u verdere informatie verkrijgen of de zaal eens komen bekijken? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend contact op met de Vredezaal.