Vier de communie van uw kind in onze feestzaal

Vredezaal - Everberg - Communie en lentefeesten

Wilt u voor een communie een feestzaal in Everberg afhuren? Dat kan natuurlijk bij de Vredezaal! Reeds tientallen jaren hebben wij ervaring met het organiseren van tal van feesten en gelegenheden, zaakvoerder Johan zorgt ervoor dat alles steeds volledig naar wens verloopt.

Feest op maat van uw kind

Op een communiefeest heerst een andere sfeer dan op personeelsfeesten of een huwelijk. Hier staat immers uw kind centraal! Op deze samenkomst van familie en vrienden is het belangrijk dat uw zoon of dochter volop mee kan genieten van het feest. Daarom zorgen wij voor een aangepast kindermenu met leuke hapjes, plaatsen we een springkasteel en natuurlijk houden we hierbij steeds rekening met uw budget.

De Vredezaal praktisch

Bij de Vredezaal kunt u zowel voor grote als voor kleine groepen terecht. Ons concept is immers multifunctioneel: u kunt de grote zaal kiezen, of een van de twee kleinere zaaltjes. Ook qua bereikbaarheid zit u bij de Vredezaal in Everberg, nabij Kortenberg, wel goed. Met een aangrenzende parking voor maar liefst 70 wagens zorgen we dat al uw gasten hier probleemloos kunnen parkeren.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd om voor de communie van zoon of dochter onze feestzaal te gebruiken?
Of misschien wenst u eerst eens de locatie te komen bekijken? Dat kan! Neem daarvoor gewoon even vrijblijvend contact op met de Vredezaal.